Skip to main content

Cloud based client en server monitoring

24/7 monitoring en bewaking van uw cruciale computer bedrijfssyteem

Dankzij de door ons ontwikkelde Monitoring Service applicatie heeft u 24 uur per dag inzicht in de prestaties van uw computer netwerk. Mocht een systeem buiten de vastgestelde parameters komen te functioneren, dan wordt u daar direct via een (mail) bericht van op de hoogte gebracht. Hierdoor kan uw systeem optimaal blijven functioneren!

Vanaf slechts € 2,50 per systeem kunt u al gebruik maken van ons 24/7 monitoring systeem. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Onze doelstelling Gisek ICT Hulp heeft als doelstelling het leveren van Service en Kwaliteit voor uw complete automatisering. Wij richten ons op de ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf bij automatiseringsvraagstukken. Dit in de ruimste zin van het woord.

Wij geloven in de kracht van een klein zelfstandig team die u persoonlijk, flexibel en betrokken kan ondersteunen en tevens de gewenste continuïteit in beschikbaarheid, kennis en ervaring biedt.

Profiteer van onze inkoopkracht

Veel hard- en software kan tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Gevestigd in Santpoort-Noord, aan de rand van Haarlem bestrijken wij ongeveer de regio, Noord- en Zuid-Holland, alsmede Utrecht.

Neem gerust een kijkje op deze site voor een kleine impressie van wat Gisek ICT Hulp voor u kan betekenen en neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Vertrouw op onze continuïteit
Gisek ICT Hulp is géén eendagsvlieg. Al sinds 1 maart 1990 zijn wij operationeel als automatiseerder voor uw onderneming. Door bijblijven en anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT sector, kunnen wij ook uw onderneming in de toekomst ter ondersteuning zijn.